آموزشگاه موسیقی و ضوابط آموزشگاه ها 2
در مورد ضوابط در آموزشگاه موسیقی در پست قبلی صحبت شد و مواردی که آموزشگاه ها موظفند انجام دهند را عنوان کردیم.
این هفته می خواهیم در مورد ضوابط دیگر آموزشگاه ها صحبت کنیم که لازم است از سوی هنرجویان رعایت گردد و انجام این موارد در نهایت به پیشرفت مثبت خود هنرجویان می انجامد.
لازم به ذکر است مواردی که بیان می کنیم موضوعاتی است که از سوی آموزشگاه ها اعلام می گردد و برای آموزش استوار تر و بهتر ضروری است لذا در رعایت آن برای هنرجویان اجباری وجود ندارد و صرفا جنبه توصیه و راهنمایی دارد تا قانون. لیکن تاثیر مثبت رعایت آنها طبق تجربه به اثبات رسیده است.
در زیر مهم ترین این موارد را با هم مرور می کنیم.
ضوابط هنرجویان در آموزشگاه موسیقی
1- هنرجویان باید طبق ساعت و تایم مقرر شده در کلاس حضور یابند.
رعایت این مورد هم باعث می شود با آرامش و به دور از عجله وارد کلاس شوید و درس خود را بگیرید و هم نشانگر ارزش و احترامی است که برای استاد و کلاس خود قائل هستید و هم باعث این می شوید که در تایم ها و نظم ساعات آموزشگاه خللی وارد نشود.
2- هنرجویان می بایست همه ملزومات کلاس را همراه داشته باشند از قبیل کتاب های موسیقی یا نت ، دفتر نت، مداد و خودکار و … در ضمن گاهی پیش می آید که استاد به مرور درس های گذشته می پردازد پس به خاطر داشته باشید که لازم است کتاب های مهم خود را همیشه در کلاس همراه خود داشته باشید.
در ضمن همراه داشتن موارد فوق باعث عدم اتلاف وقت در کلاس شده و استاد زمان بیشتری را می تواند صرف آموزش نماید و غیر از آن نیز تمرکز استاد هم به هم نمی خورد و اینگونه بهتر می تواند شما را در رفع مشکلات کلاسی یاری نماید.
3- لازم است که همیشه آماده در کلاس حضور یابید و تمرین های کلاس را به خوبی انجام داده باشید.
بدیهی است که پیشرفت در کلاس های موسیقی با تلاش و تمرین شما میسر است و موسیقی از مواردی است که اگر تمرین کافی نداشته باشید هیچ فایده ای ندارد و صرف کلاس آمدن نوازنده نخواهید شد.
در تمرین باید توجه داشت که مواردی را که اساتید موسیقی تاکید می کنند حتما انجام دهید.
اساتید هر تمرین را با نیت و هدفی خاص به هنرجویان می دهند و اینکه بعضی جاهای درس را به سلیقه خودمان حذف کنیم، بسیار می تواند برای نوازندگی شما مضر باشد.
بهتر است که تمرین ها را هر روز انجام دهید هر چند که تایم آن کمتر باشد ولی تمرین هر روز نیم ساعت بهتر از ساعت ها تمرین فقط در بعضی روز ها است.
بهتر است تمرین موسیقی را بدون وقفه انجام ندهید و بین تمرین ها به حد کافی استراحت نمایید چون تمرین بی وقفه هم می تواند آسیب جسمی به همراه داشته باشد و هم باعث زدگی از درس مورد نظر گردد.
4- جدای از دروس کلاس قطعه ها و آهنگ های دیگر را فقط با مشورت استاد انتخاب نمایید و بنوازید.
این مورد مخصوصا برای هنرجویان مبتدی می تواند بسیار بد باشد.
چون هر قطعه یا آهنگی برای سطوح مختلف دارای تنظیم های متفاوتی است و باید تنظیمی را برگزینید که مناسب سطح نوازندگیتان باشد که با مشورت استاد می توانید آنرا بیابید.